Καινοτομία και υψηλή αισθητική Από την ίδρυσή της το 1987 έως σήμερα, η ελληνική εταιρία Omor προσφέρει κάθε σεζόν ρούχα εγκυμοσύνης με στυλ, κομψότητα και προσιτές τιμές, καλύπτοντας τις ανάγκες τις σύγχρονης μέλλουσας μητέρας.

Η επιθυμία της σύγχρονης εγκύου να βρει ρούχα μοντέρνα και προσιτά, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις της καθημερινότητάς της έγινε για εμάς από την αρχή αυτοσκοπός, αφού οι εννέα μαγικοί μήνες της εγκυμοσύνης αποτελούν το λόγο να αναδείξει κάθε γυναίκα το στυλ και την προσωπικότητά της.

Γι' αυτό, δημιουργούμε ρούχα εγκυμοσύνης με σύγχρονη αισθητική που ακολουθούν τις επιταγές της μόδας και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εργαζόμενης μέλλουσας μαμάς. Η Omor καλύπτει σήμερα ένα ευρύ φάσμα δικτύου πωλήσεων με καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, στοιχείο που επιβεβαιώνει την καθιερωμένη πλέον θέση της στο χώρο.

Όλοι εμείς στην εταιρία είμαστε υπερήφανοι για την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει η Omor στις αγορές που δραστηριοποιείται.

Οι σχεδιαστές και το τμήμα παραγωγής αναπτύσσουν και κατασκευάζουν αποκλειστικά στην Ελλάδα ρούχα εγκυμοσύνης για τις μέλλουσες μαμάδες με έμφαση στην άνεση και την θηλυκότητα,από ελαστικά και υψηλής ποιότητας υφάσματα.

Σήμερα η εταιρία μας εδραιώνει μια ακόμη καινοτομία στο χώρο του ρούχου εγκυμοσύνης. Οι πελάτισσές μας έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσουν (κατόπιν προσωπικού ραντεβού) sur mesure επίσημα ενδύματα υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές, για τις ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής τους. Στα χρόνια που έρχονται θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τις βασικές αρχές που μας οδήγησαν στη σημερινή μας επιτυχία. Όραμα μας, είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και να γίνουμε η πλέον ποθητή εταιρία παραγωγής και διανομής ενδυμάτων και εσωρούχων εγκυμοσύνης. Αυτός είναι ο στόχος μας ως Omor και κάθε ενέργεια μας θα εξυπηρετεί την επίτευξη του.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password