ΤΙΜΕΣ. Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΛΗΡΩΜΗ. Για την παραγγελία προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Omor, ο χρήστης – πελάτης καλείται εν πρώτοις να πραγματοποιήσει σύνδεση, να τα προσθέσει στο καλάθι αγορών και στη συνέχεια να ακολουθήσει τα απλά βήματα επιλογής τρόπου αποστολής και πληρωμής.

Στη συνέχεια η Omor αποστέλλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη-αγοραστή ώστε αυτός να έχει δυνατότητα πρόσβασης με ηλεκτρονικά μέσα στην παραγγελία του. Με την αποστολή του αποδεικτικού παραλαβής τα μέρη αποδέχονται ότι συνάπτεται η σύμβαση πωλήσεως.

Όλα τα δέματα συνοδεύονται από λεπτομερή Απόδειξη Λιανικής Πώλησης-Δελτίο Αποστολής και από ένα Δελτίο Παραλαβής Επιστροφών.

Οι πληρωμές των προϊόντων που επιλέγει να αγοράσει ο πελάτης γίνονται μέσω αντικαταβολής (μόνο για την Ελλάδα) ή πιστωτικής κάρτας (και μέσω Paypal) ή κατάθεσης (και μέσω e-banking) σε τραπεζικό λογαριασμό. Η Omor δέχεται την πληρωμή με τις ακόλουθες Πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard, Euroline, καθώς και με prepaid κάρτες.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Η παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων πραγματοποιείται εντός πόλης την επομένη ή μεθεπόμενη ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα, εντός δύο ή τριών ημερών, και τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι 4,90 ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων είναι 4-5 ημέρες, και τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι 9,90 ευρώ*.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος άνω των 69 ευρώ δεν χρεώνονται μεταφορικά, καθώς και για παραγγελίες εντός Ε.Ε. άνω των 99 ευρώ επίσης δεν χρεώνονται μεταφορικά.

Σας ζητείται η συμμετοχή μία μόνο φορά για κάθε παραγγελία, ακόμη και αν εκτελείται σε τμηματικές παραδόσεις. Η ατομική επιχείρηση Μεντζίνη Πηνελόπη σύζ. Νικολάου, που έχει έδρα στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, οδός Ηλίου, αρ.2, Αθήνα, Ελλάδα, ΤΚ14121, Α.Φ.Μ. 042130251 Δ.Ο.Υ. Ν.Ηρακλείου, διατηρεί επίσης boutique στην οδό Σ. Καραγιώργη 50, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν δεν παραδοθεί σε άριστη κατάσταση.

Η Omor δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Σε περιπτώσεις συνδρομής γεγονότων τα οποία οφείλονται σε ανωτέρα βία, η Omor δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας. Σε περίπτωση ελλείψεως άμεσης διαθεσιμότητας των προϊόντων, η Omor δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις και ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (τηλ.:2102757300).


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ. Ο χρήστης–αγοραστής μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα που παρήγγειλε χωρίς καμία δέσμευση. Αν αλλάξει γνώμη ή αν, παρ' όλη την προσοχή που δίνει η Omor στην ποιότητα των προϊόντων της, δεν μείνει ικανοποιημένος, έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει τα προϊόντα που δεν του ταιριάζουν. Σε αυτή την περίπτωση θα του επιστραφεί άμεσα η αξία του προϊόντος που αναγράφεται στην παραγγελία (τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται) σε λογαριασμό του πελάτη. Ο χρήστης-πελάτης του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος δικαιούται δυνάμει του άρθρου 4 παρ.10 του Ν 2251/1994, να δηλώσει αναιτιολόγητα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ότι υπαναχωρεί από τη σύμβαση και να του επιστραφεί από την Omor το αντίστοιχο ποσό, χωρίς καμία δική του οικονομική επιβάρυνση εκτός από τα έξοδα συσκευασίας, αποστολής και επιστροφής. Τυχόν επιστροφές γίνονται δεκτές με τον όρο να επιστραφεί το προϊόν άθικτο, στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχει καταστραφεί η συσκευασία του, μαζί με το Δελτίο Επιστροφών που συνοδεύεται το δέμα. Σε αυτή την περίπτωση η OMOR δικαιούται να χρεώση τον πελάτη με το ποσό των 3 ευρώ για την επιστροφή των προϊόντων.

Για τη γρήγορη και χωρίς προβλήματα εξυπηρέτησή του ο χρήστης αγοραστής πρέπει να χρησιμοποιήσει την ετικέτα επιστροφής που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Σε περίπτωση παραγγελίας για αντικατάσταση ειδών, η Omor θα αναλάβει τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας. Ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί και να προσθέσει επιπλέον προϊόντα της επιλογής του. Προσοχή: η προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τα είδη που θα παραγγείλει ο πελάτης μαζί με την αντικατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων.


ΕΓΓΥΗΣΗ. Τα είδη που φέρουν εγγύηση υπόκεινται στους όρους πώλησης που ισχύουν τη στιγμή της πώλησής τους. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που πιστοποιείται από το δελτίο αποστολής το οποίο θα πρέπει να φυλάσσεται. Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν φθορές λόγω κακής συντήρησης, μη τήρησης των οδηγιών χρήσης ή εξαιτίας φυσικής φθοράς.

Προϊόν με ουσιώδες ελάττωμα, το οποίο παραδίδεται στον πελάτη και δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά του, αντικαθίσταται από άλλο πανομοιότυπο.

Ελάττωμα του προϊόντος το οποίο παρείχε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν γεννά ευθύνη της Omor αν δεν υφίστατο κατά το χρόνο παράδοσης του, ή του οποίου η διαπίστωση δεν ήτο δυνατόν να διαπιστωθεί λόγω του υφισταμένου επιπέδου επιστημονικών και τεχνικών γνώσεων έως το ανωτέρω χρονικό σημείο. Ομοίως, οποιαδήποτε ζημία προκλήθηκε από τη χρήση του προϊόντος, η οποία οφείλεται σε πράξη ή παράλειψη του ιδίου του χρήστη ή τρίτου, δεν γεννά ευθύνη της Omor.


ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ. Για τη σίγουρη παραλαβή του καταλόγου και των δεμάτων σας, θα πρέπει vα μας ενημερώσετε εγκαίρως σχετικά με την αλλαγή της διεύθυνσης σας, αναφέροντας τον κωδικό πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση , Μεντζίνη Πηνελόπη Σύζ. Νικολάου Ηλίου 2 Ν.Ηράκλειο τ.κ. 141 21 Α.Φ.Μ. 042130251 Δ.Ο.Υ Ν.Ηρακλείου.(Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλ. 210 2757300 ΦΑΞ 2102778457).

 

*Σημείωση: Για τους πελάτες χονδρικής πώλησης η πληρωμή-μεταφορά και παράδοση γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password